MENU
X

Asko Opvaskemaskine DBI444IBS/1

Denne indbygningsopvaskemaskine i rustfrit stål med tre fleksible kurve kan rumme op til 14 kuverter. 7 programmer, 2 programtilstande og lavt støjniveau, gør det nemt at finde den rigtige indstilling til en perfekt ren opvask, hver gang - og til hver en tid. Turbo Combi Drying™ sikrer, at opvasken er tør og afkølet med blæserassisteret dampudlukning i kombination med automatisk lågeåbning.
C
Datablad
  • Type: ................................................................................................................................. Til indbygning
  • Kuverter: ................................................................................................................................. 14
  • Lydniveau: ................................................................................................................................. 42 dB(A)
  • Energiklasse: ................................................................................................................................. C
  • Farve: ................................................................................................................................. Rustfri stål
  • Højde: ................................................................................................................................. 81,9 cm
  • Producent: ................................................................................................................................. Asko
  • EAN nummer: ................................................................................................................................. 3838782469626
Pris 6.999,-
Beskrivelse
Detaljer

Stor kapacitet

Askos XL opvaskemaskine har en af markedets største kapaciteter. Den indvendige frihøjde på 54 cm giver plads til store tallerkener og høje glas. Det betyder også, at du kan fylde 40% mere i sammenlignet med en standardopvaskemaskine.

Fleksibelt kurvesystem

Det unikke Flexiracks™ system består af robuste kurve i nylonbelagt stål, som nemt kan justeres i forskellige højder, afhængigt af hvilken type service du vasker. Det er et af de mest fleksible kurvesystemer på markedet, og det er selvfølgelig designet til dit behov for at kunne fylde så meget opvask i maskinen som overhovedet muligt.

Hygiejnisk opvask

Programmet Hygiejne vasker og skyller ved 70°C og er perfekt til sutteflasker, skærebrætter og glas til din hjemmelavede marmelade. Temperaturen er høj både i hovedvasken og i den sidste skylning.

Miljøvenlig opvask

Er du miljø- og energibevidst og vil spare på vandet og energien, kan du bruge opvaskemaskinens Øko program. Dette program anvendes til en opvask med et almindeligt niveau af snavs.

Nattetilstand

Nattetilstanden reducerer støjniveauet med 2 dB takket være et lavere tryk i spulearmen. Denne tilstand er perfekt til brug om natten eller til boliger med åbne planløsninger, hvor køkken og stue smelter sammen.

Intelligente programmer

Programmet Auto sikrer, at du får den rigtige temperatur og det rigtige vaske- og tørreprogram, uanset hvad du har puttet i maskinen. Hver gang. Opvaskemaskinen ved, hvor snavset opvasken er, og tilpasser vandforbruget og temperaturen derefter. Ved nyinstallation er det nødvendigt at køre programmet fem gange, indtil det er korrekt indstillet, for at opnå det bedste resultat.

Spar tid

Når du har brug for at få opvasken vasket i en fart, skal du blot vælge hastighedstilstanden. Det sparer op til 50% af den normale programtid ved at bruge mere vand og øget opvarmning.

Børnesikring

Opvaskemaskinen har Kid Safe™, hvor det er muligt at låse knapperne på kontrolpanelet for at forhindre små pilfingrer i at starte maskinen eller ændre på indstillingerne.

ASKO 5 års garanti

Ved køb af denne model får du 5 års garanti. For at opnå 5 års garanti skal du registrere dit køb senest 30 dage efter købsdatoen via dette link: www.asko.dk/garanti/5-aars-garanti. Garantien gælder udvalgte ASKO produkter.

Energimærke
Dataark
PDF dataark: Download