MENU
X

Emhætte rengøring

Simpel rengøring.

Er din emhætte også blevet fedtet og lidt ulækker at rører ved, så er der her en vejledning til hvordan du kan få den lækker ren igen.

Der er flere trin i at ordne en emhætte, her er første trin hvor det er filtrene der skal rengøres:

De fleste emhætte er i dag udstyret med et metalfilter. Tag filteret ud og sæt det ganske enkelt i din opvaskemaskine, gerne en gang om ugen – alt efter hvor meget der selvfølgelig bliver stegt på komfuret.

Har din emhætte ikke et metal filter er den udstyret med et skumfilter, dette skal selvfølgelig også skiftes. Gerne en gang hvert halve år for at få den bedste effekt af emhætten.

Bliver filteret ikke renset eller skiftet, så fortsætte fedtet videre op i selve motoren. Dette er ekstremt svært at komme ind og gøre rent, desuden nedsætte det også emhættens suge styrke gevaldigt.

Der findes lige så mange forskellige filtre som der findes emhætter, så kontakt os endeligt, også skal vi nok hjælpe med at finde det filter der passer lige til din emhætte.

Næste trin er så rengøring af selve emhætten:

Vi anbefaler at man benytter sig af et produkt der affedter og kan fjerne olie lignende belægninger, som f.eks. vores egen udviklede emhætte rens, som er produceret direkte til dette formål.

Sprøjt produktet på en tør klud, så kluden bliver godt fugtig, og begynd på at skrubbe der ud af, det er vigtigt at kluden ofte bliver vredet op i varm vand, for at få skyllet alle de aftørrede rester af kluden, så de ikke bare bliver tværet ud over resten af emhætten.

Når alt fedtet er fjernet fra emhætten, tørres den efter med en ren klud med varmt vand, også skulle emhætten gerne være så god som ny, og have genfundet sin suge evne.

Ved en slem emhætte, anbefaler vi at man sprøjter produktet direkte i emhætten, og lader det side i 1-2 minutter og virke, hvis der er åbne steder til elektronik, eller til andre former for strøm, er det vigtigt at slukke for strømmen ude på tavlen til emhætten, så der ikke sker en kortslutning.

Lige ledes efter rengøring, er det godt lige at lade strømmen være afkoblet i en times tid, så alle elektroniske dele er helt tørre.

 


Her får du kun
god service!

Vi bestræber os efter at give alle vores kunden den bedste oplevelse og service, dermed vil vi altid kunne se dig i øjnene til din næste handel.

Skal du have en
ny hvidevare?

Hvis du skal have en ny hvidevare og ikke selv kan overskue at skulle montere den nye og afskaffe den gamle, så giver vi gerne et samlet tilbud.

Vil du også
være ekstra tryg?

På udvalgte vare vil du kunne finde en udvidet garantiordning som gør at du har 4 års garanti på produktet, og det bedste af det hele er at det er helt gratis.

Vi forhandler kun vare og brands vi kan stå inden for.

I Korsør Hvidevarecenter forhandler vi kun vare vi selv kan stå inde for, og dermed vil vi altid kunne se dig i øjnene til din næste handel.

 

Vi bestræber os altid på at levere den bedste mulige service til dig, og finde den løsning der passer dig bedst.