MENU
X

Handelsbetingelser

Disse er de gældende handelsbetingelser for korsorhvidevare.dk Det er Jonny Ræbild der ejer og driver korsorhvidevare.dk. Alle priser er inkl. moms og andre afgifter. Priserne er dagspriser. Når du handler med korsorhvidevare.dk indgås aftaler på dansk.

Betaling

Du kan betale med Dankort/VISA-Dankort, mastercard. Betalingen gennemføres via DIBS-betalingsløsning. DIBS krypterer alle dine kortoplysninger med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med Bambora.


Der tages ikke gebyr ved betaling på korsorhvidevare.dk.


Beløbet hæves først på dit kort, når varerne sendes fra korsorhvidevare.dk. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

Ordrebekræftelse og faktura

Umiddelbart efter du har afgivet din bestilling, vil du modtage en ordrebekræftelse på den e-mail du har angivet i tjek-ud-forløbet. Ordrebekræftelsen indeholder et ordrenummer samt oplysninger om din ordre, samt dine leverings- og faktureringsoplysninger. Hvis du opdager fejl op din ordre, bedes du kontakte os hurtigst muligt.


Hvis du ønsker, at modtage en kopi af din ordrebekræftelse, skal du sende en mail til [email protected].


Fakturaen for dit køb vil blive send til din mailadresse. Du bedes beholde denne faktura, da den er dit bevis for dit køb og gælder ligeledes som garantibevis.

Levering

Vi leverer gratis (ved beløb over kr. 599,-) til alle brofaste øer i Danmark ved køb af hvidevare. Ved levering til ikke brofaste øer vil der blive opkrævet 500 DKK i levering. Vi vil kontakte dig nærmere herom, når vi har modtaget din ordre.Ved køb af små el er der kun gratis fragt til pakkeshops.


Ved køb af varer (såsom el-småting), som kan leveres med almindelig omdeling, vil vi prøve at efterstræbe at afsendelsen af ordrer indgået før kl. 12:00 bliver sendt samme dag. Ordrer indgået efter kl. 12:00 bliver først afsendt dagen efter. Vi sørger for levering med GLS (med mindre andet angives).


Ved køb af større varer (såsom hvidevarer) som kræver fragtmand, vil vi kontakte dig inden for 24 timer for at aftale nærmere vedrørende levering af din(e) vare(r).


Rettidig levering forudsætter at GLS overholder dag-til-dag levering. Såfremt der opstår forsinkelser hos GLS, vil dette tilsvarende forsinke leverancen i forhold til den ønskede leveringsdato. I tilfælde af meget forsinkede (adskillige dage) eller decideret udeblevne leverancer, fremsender vi naturligvis en ny leverance uden beregning.

Betingelser for levering

Vi leverer varerne, sætter dem på den ønskede plads og fjerner evt. emballage. Vurderer vores montør, at der kan være risiko for evt. skader i forbindelse med ind- eller opbæringen, vil dette blive oplyst ved ankomsten. Vi beder dig venligst sikre "transportvejen" gennem dit hjem og uhindret adgang til installationsstedet. Evt. ekstraarbejde aftales med montøren.

Montering ifm. levering

Såfremt du ønsker at vi skal montere dine nye hvidevarer, bedes du kontrollere at din bestående el og vvs installation er lovligt udført. Vi monterer til den eksisterende installation og benytter de installationsdele der medfølger produktet. Vores montør forsøger at løse alle problemer på stedet. Vurderer vores montør at det ikke kan udføres, vil dette blive oplyst ved ankomsten. Evt. ekstra arbejde aftales med montøren.

Brugt retur

Du kan også indgå aftale om at vi skal bortskaffe dine brugte hvidevarer. Ønsker du at vi skal fjerne det brugte, bedes du angive dette på den pågældende vare.

Reklamationsret

Der ydes reklamationsret iht. til købeloven, hvilket betyder du har 2 års reklamationsret. Dog yders der 4 års reklamationsret, hvis en vare er købt med 4 års garantibevis. 4 års garantibevis er en forlængelse af den almindelig reklamationsret iht. Købeloven.


Det er dog en forudsætning, at disse fejl eller mangler ikke er opstået som følge af fejlagtigbrug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd, der har medført manglen. Du skal reklamere inden rimelig tid, efter du har konstateret manglen. Reklamerer du inden 2 måneder, anses reklamationen altid for værende rettidig. Vi forbeholder os ret til at afhjælpe en mangel/erstatte med en ubeskadiget vare frem for at betale købssummen tilbage. Dvs. din vare bliver repareret, eller du får en ny vare fremsendt som erstatning for den, der reklameres over, såfremt din reklamation er berettiget. Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.

Reklamation og varereturnering

Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes henvendelse rettet til:


Korsør Hvidevare Center Aps
Brogade 1-3
4220 Korsør 
Telefon: 58373196
E-mail: info@korsorhvidevare.dk


Varereturnering foregår også til denne adresse – bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav. Returnering kan også ske ved at nægte modtagelse eller aflevere varen personligt hos os. Det er ikke et krav men ekspeditionen fremmes, hvis fyldestgørende informationer følger pakken – eksempelvis kopi af ordrebekræftelse eller faktura.

Hvis varen er leveret med GLS, kan følgende medtode bruges:

Du har også mulighed for at følge vores returportal, hvor det vil være muligt at købe returlabels.

Linket til returportalen er følgende: https://retur.pakkelabels.dk/korsorhvidevare 

Refusion

I tilfælde af aftalte dekorter, returnerede varer eller forudbetalte varer som afbestilles før afsendelse, skal der ske en hel eller delvis refusion af købesummen. Refusion sker normalt altid ved bankoverførsel, og Korsør Hvidevarecenter Aps har derfor brug for oplysninger om registreringsnummer og kontonummer for din bankkonto. Disse oplysninger er ikke følsomme, og kan uden videre oplyses pr. E-mail eller anden traditionel korrespondanceform.

Fortrydelsesret

Der er 14 dages returret på varerne, regnet fra den dag de modtages. Hvis du vælger at fortryde et køb, skal du blot returnere varen i væsentligt samme stand og mængde som du modtog den. Fortrydelsesretten bortfalder derfor, hvis du bruger varen på en måde, som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.


Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. Beløbet bliver overført til det kort du har betalt med eller på din bankkonto, når vi har modtaget varen retur og kontrolleret, at den lever op til reglerne for fortrydelsen. Omkostninger til returnering skal du selv afholde.


Har du sendt en vare ind til fortrydelse eller reklamation, vil du altid få tilsendt en mail, når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse/reklamation.

 

Hvis varen er leveret med GLS, kan følgende medtode bruges:

Ved fortrydelse har du mulighed for at benytte dig af vores returportal, hvor der er mulighed for køb af pakkelabels.

Linket til returportalen er følgende: https://retur.pakkelabels.dk/korsorhvidevare

Pricerunner Købsgaranti

Få dit køb sikret op til 50.000 kroner, hvis et problem skulle opstå i forbindelse med dit køb. Som medlem på PriceRunner får du altid Købsgaranti hos os. Denne ydelse koster intet og gælder for alle registrerede medlemmer på PriceRunner.

Hvis du ikke allerede er medlem på PriceRunner og har besøgt os via dem, så kan du inden for en time efter dit køb gennemføre din registrering. Det koster ingenting og tager mindre end tre minutter, og vupti så er dit køb omfattet af garantien! Besøg PriceRunner for at få gratis Købsgaranti.

For at Købsgarantien skal gælde er det nødvendigt, at bestillingen er adresseret til dig som forbruger. Du har ret til erstatning, hvis noget går galt i forbindelse med dit køb såsom at varen er beskadiget, en vare mangler ved levering, varen er forkert eller fejlbehæftet eller leveringen udebliver.

Hvis noget går galt i forbindelse med dit køb, dækker PriceRunner Købsgaranti dig for såvel anskaffelsesomkostninger som fragtudgifter. Du får også erstatning for den direkte økonomiske skade, du eventuelt har lidt på grund af fejlen. PriceRunner Købsgaranti omfatter ikke eventuelt værditab, udeblevne indtægter eller andre direkte eller indirekte omkostninger.

For de endelige betingelser og oversigt over kategorier, der ikke er dækket af garantien, besøg PriceRunner.

Ja tak, send mig til PriceRunner for registrering af Købsgaranti op til 50.000 kroner!