MENU
X

Hvilken sæbe skal man vælge

At købe sæbe til sin opvaskemaskine er efterhånden blevet noget af en videnskab, de fleste i dag køber desværre de forkerte tabs.

Mange tror at maskinen er defekt fordi at maskinen efterlader “glaspest”. Men dette er faktisk mere almindeligt at det er sæbe eller salt rester. Prøv evt. at vaske et glas med “glaspest” af i ganske almindelig eddike. Kan det blive skindene rent igen er det bestemt ikke “glaspest” der er problemet.

Mange sæber indeholder i dag både sæbe, salt og afspænding. Bruges disse tabs skal der så ikke tilføres salt eller afspænding, heller ikke selv om maskinen beder om det. Spørgsmålet er så hvordan man kan se om ens tabs indeholder det hele. Hedder de noget som 3i1, All in 1, 5i1 eller Quantum. Så er det tabs der indeholder salt og afspændingsmiddel.

3 i 1 tabs

Eksempel på 3i1 tabs

Er det så klogt at bruge dem? Ja det afhænger jo så lidt af vandets hårdhedsgrad i dit område. Vores bedste råd er at anvende taps udelukkende med sære, som f.eks vores egne produceret tabs. Ved en opvask er det ikke en gang nødvendigt med en hel taps, knæk den over på midten, og få pakken til at holde dobbelt så længe. Det lyder måske ikke af meget kun at bruge en halv taps, men maskinen skal nok vaske dit opvask rent. Husk på, at en nyere opvaskemaskine kun bruger omkring 10 – 14 liter vand, alt efter model. Derfor skal der heller ikke særligt meget sæbe til.

Fyld herefter salt og afspændingsmiddel på og efterfyld når maskinen beder om det. De er jo trods alt bygget til selv at dosere i de mængder der skal bruges.

 


Her får du kun
god service!

Vi bestræber os efter at give alle vores kunden den bedste oplevelse og service, dermed vil vi altid kunne se dig i øjnene til din næste handel.

Skal du have en
ny hvidevare?

Hvis du skal have en ny hvidevare og ikke selv kan overskue at skulle montere den nye og afskaffe den gamle, så giver vi gerne et samlet tilbud.

Vil du også
være ekstra tryg?

På udvalgte vare vil du kunne finde en udvidet garantiordning som gør at du har 4 års garanti på produktet, og det bedste af det hele er at det er helt gratis.

Vi forhandler kun vare og brands vi kan stå inden for.

I Korsør Hvidevarecenter forhandler vi kun vare vi selv kan stå inde for, og dermed vil vi altid kunne se dig i øjnene til din næste handel.

 

Vi bestræber os altid på at levere den bedste mulige service til dig, og finde den løsning der passer dig bedst.