ERHVERV

Alt i hvidevarer til erhverv, projekt eller lignende

Trænger du som erhvervskunde til nye hvidevarer, er det en god idé at læse med her. Der findes nemlig flere gode løsninger på dette, som alle tager højde for høj service, fair priser og samtidig er en fleksibel løsning, som tager højde for dit travle liv. Det skal være både enkelt og nemt at handle hvidevarer til erhverv - og det skal kræve minimalt af din tid. 

Her finder du alt, hvad du skal bruge i hvidevarer til erhverv. Du bliver tilbudt et bredt sortiment, så du kan vælge de varer, der passer bedst til dig og dit erhverv. Du bliver tilbudt både konkurrencedygtige og skarpe priser, så du undgår at betale for meget. Samtidig skal det også være din garanti for, at du ikke finder hvidevarer til erhverv væsentligt billigere andre steder. Det betyder samtidig også, at du slipper for at bruge uanede mængder af tid på at sammenligne priser fra forskellige udbydere. Derudover tilbyder vi et højt niveau af service, hvor vi altid er klar med rådgivning, sparring eller en hjælpende hånd - hvad end det drejer sig om valg af hvidevarer til erhverv eller pludseligt opståede problemer med hvidevarerne. 

Det er din garanti for en sikker, fleksibel, konkurrencedygtig og god aftale, der tilgodeser dine behov - særligt i den travle hverdag, hvor det er vigtigt, at der styr på tingene. 

Vi er specialister i hvidevarer til erhverv, så du kan trygt og sikkert alliere dig med os. Vi har mange års erfaring og sætter en stor ære i tilfredse og glade kunder - som går herfra med en skræddersyet løsning, der passer perfekt til deres behov! 

Få et skræddersyet projekt hvidevare tilbud

Der kan være ganske mange fordele forbundet ved et skræddersyet tilbud på hvidevarer til erhverv. Her får du alt, hvad du skal bruge og så endda til skarpe priser. 

Har dette din interesse, kan du altid kontakte os for mere information. Vi sidder altid klar til at rådgive og snakke, så vi kan finde den løsning, der passer perfekt til netop dig. 

Et skræddersyet tilbud tilgodeser dine behov, og vi forsøger derfor efter bedste evne at matche dine ønsker. Vi har et bredt og stort sortiment af hvidevarer til erhverv, så derfor er det både ideelt og lige til at lave et tilbud på et projekt af hvidevarer. Din virksomhed eller dit erhverv kan altid modtage et uforpligtende og skræddersyet tilbud, så du er altid velkommen til at kontakte os. Så finder vi i fællesskab en løsning, der virker for alle!

Vi råder over mange populære produkter og brands, hvad end det drejer sig om køleskabe, komfurer, tørretumblere, vaskemaskiner eller alle andre hvidevarer. Vi har derfor helt sikkert dine favoritbrands på lager, eller kan skaffe det hjem.

Vi har desuden sørget for at lave en guide, der tilgodeser de mest gængse og hyppige problemer. Ved hjælp af god pleje kan maskinerne nemlig holde længere - og der skal derfor ikke meget til for at forlænge levetiden på dine produkter. Derfor har vi samlet vores bedste råd, som vi kvit og frit videregiver til dig. Det betyder også, at du altid har hjælpen lige ved hånden.

Søger du eksempelvis viden til at afkalke din vaskemaskine, har vi lavet en guide, der trygt og sikkert forklarer de forskellige steps. Vi ønsker at gøre det bedste og nemmeste for vores kunder - og det der betyder mest for os, er, at vores kunder er glade for deres velfungerende hvidevarer til erhverv. 

Vi har manualer, guidelines og rådgivning til alle vores produkter - så uanset hvilken form for hvidevarer til erhverv, du køber, kan du finde gode råd, hjælp og vejledning på vores hjemmeside. Vi skræddersyer ikke bare gode tilbud på hvidevarer til erhverv, vi skræddersyer de gode løsninger, der gør livet og ikke mindst hverdagen nemmere for dig! 

Vi tilbyder desuden en fast kontaktperson, så du altid er garanteret at tale med den samme medarbejder, der kender til netop din situation på forhånd.

Byt til nyt eller reparation?

Som med alle andre produkter vil man opleve at ens hvidevarer på et tidspunkt kommer i problemer. Derfor skal man overveje, hvilken løsning der bedst kan betale sig. Det handler som regel om, hvorvidt det enten er bedst at reparere på produktet, eller om du er bedre tjent med at købe et nyt.

Vi kører glædeligt ud på hele Vestsjælland og hjælper med reparationer af dine ødelagte hvidevarer til erhverv. 

Uanset hvad du vælger, har vi denne rette løsning. Vi tilbyder naturligvis service og hjælp til vores produkter, så dine hvidevarer virker optimalt igen. Vi er desuden også eksperter i at give den bedste vurdering i forhold til, hvad der bedst kan betale sig i forhold til enten reparation eller at købe nyt. 

Vi er en miljøbevidst virksomhed, hvorfor vi også ser en gave i at kunne reparere ældre produkter, således levetiden forlænges. Vi går ind for genanvendelse og genbrug - og det betyder også, at du som erhvervskunde hos os automatisk tager del i den grønne omstilling og de klimavenlige initiativer og løsninger. Vi er både ansvarsfulde og bevidste i vores valg af materialer, og giver derfor vores kunder de bedste forudsætninger og muligheder for at være det samme. 

Har du eksempelvis oplevet, at dine produkter ofte får de samme problemer med årerne? Det har vi taget højde for, og skræddersyet diverse guides, der fortæller hvordan du nemt og enkelt kan behandle dine hvidevarer, således deres levetid forlænges. Et eksempel på dette kan ses i forbindelse med opvaskemaskiner, der ofte trænger til en del vedligehold. Her har vi fundet en både billig og tidsbesparende metode, der sikrer din opvaskemaskinens levetid. 

Du slipper dermed både for at bruge uanede mængder af tid på vedligehold, og samtidig slipper du også for at spendere penge på dyre produkter. Vores løsninger og forslag er altid enkle og ligetil. Vi ved nemlig godt, at man i den travle og hektiske hverdag ikke også har hverken tid eller overskud til at behandle ens hvidevarer. Vi forstår desuden også godt, at ens hvidevarer til erhverv blot skal fungere uden problemer - og at uforudsete problemer aldrig kommer belejligt. Derfor gør vi, alt hvad vi kan for at afhjælpe sådanne situationer.

Skulle uheldet alligevel være ude, er vi altid klar med en god, hurtig, billig og nem løsning.

Sommetider har hvidevarerne dog udtjent deres levetid. Intet - og heller ikke hvidevarer - holder eller varer for evigt. Det er også derfor, at vi tilbyder et stort og bredt sortiment af kvalitetsbevidste hvidevarer til erhverv. Således kan du altid finde alt, hvad du mangler hos os. Vi er altid behjælpelige med valg af produkter, opsætningen af disse og hvordan du bedst mulig sikrer, at de holder i mange år i fremtiden.
 

Levering, montering og serviceydelser

Vi tilbyder ligeledes levering af dine produkter. Det betyder også, at du hverken skal bøvle eller bruge tid på at anskaffe dig produkterne. De kan leveres direkte til døren. Smart! Derudover er vi selvfølgelig behjælpelige med selve monteringen. Vi forstår godt, at den slags kan være svært, og at tiden er knap. Vi sørger for, at dine hvidevarer virker, inden vi kører. På den måde sikrer vi gode løsninger og glade kunder - og det er det vigtigste for os!

Derudover tilbyder vi serviceydelser som at bortskaffe dine gamle hvidevarer, som du jo skal af med, da du har fået nye.
Det betyder dermed også, at du ikke skal tænke på, hvordan du eksempelvis bortskaffer din gamle vaskemaskine. Vi kommer med den nye og tager glædeligt den gamle med tilbage. De bedste løsninger til de bedste kunder finder du lige her hos os.
 
Du er altid velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak - så kan du blive langt klogere på dine muligheder og hvilke løsninger og tilbud, vi kan tilbyde dig og din virksomhed.

Kunde case

Vi har gennem snart 7 år haft et fantastisk samarbejde med et af Vestsjællands førende private udlejningsfirmaer.

I de 7 år har vi haft daglig tæt kommunikation om at levere den bedst mulige service i deres knap 1000 lækre lejemål og til deres lejere. Sammen løser vi problemstillingerne i forhold til hvidevarer og frigiver derved tid til deres viceværter, som kan bruge tiden på andre opgaver. Vi står i dagligdagen for kontakt til lejere som oplever udfordringer med deres hvidevarer, hvor vi pr. telefon forsøger at give hjælp til selvhjælp hvor det er muligt og ellers sender en af vores teknikere. Igennem vores mere end 50 års erfaring forsøger vi altid at finde den bedste løsning, om en reparation kan svarer sig, eller der skal udskiftet til noget nyt. Ligeledes indgår vi i Ev Bolig og Leva Ejendommes renoverings- og byggeprojekter med sparring omkring valg af produkter til projekttypen – og med altid rettidig levering.

Vi mener at succesen for samarbejdet blandt andet skyldes vores fælles interesser og værdier:

Højt serviceniveau

Altid lejeren i fokus

God kommunikation og sparring