HANDELSBETINGELSER

Generelle oplysninger


Korsør Hvidevare Center Aps
Brogade 1-3
4220 Korsør

Tlf.: 58 37 31 96
Email: info@korsorhvidevare.dk

CVR nr. 41366583

Disse er de gældende handelsbetingelser for korsorhvidevare.dk


Det er Jonny Ræbild der ejer og driver korsorhvidevare.dk. Alle priser er opgivet i DKK, og er inkl. moms og andre afgifter. Priserne er dagspriser. Når du handler med korsorhvidevare.dk indgås aftaler på dansk.

Betaling


Du kan betale med Dankort/VISA-Dankort, mastercard. Betalingen gennemføres via Easy-betalingsløsning. Easy krypterer alle dine kortoplysninger med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med Easy. Easy ejes og drives af Nets.

Der tages ikke gebyr ved betaling på korsorhvidevare.dk.

Beløbet hæves først på dit kort, når varerne sendes fra korsorhvidevare.dk. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

Ordrebekræftelse og faktura


Umiddelbart efter du har afgivet din bestilling, vil du modtage en ordrebekræftelse på den e-mail du har angivet i tjek-ud-forløbet. Ordrebekræftelsen indeholder et ordrenummer samt oplysninger om din ordre, samt dine leverings- og faktureringsoplysninger. Hvis du opdager fejl på din ordre, bedes du kontakte os hurtigst muligt.

Hvis du ønsker, at modtage en kopi af din ordrebekræftelse, skal du sende en mail til info@korsorhvidevare.dk.

Fakturaen for dit køb vil blive sendt til din mailadresse. Du bedes beholde denne faktura, da den er dit bevis for dit køb og gælder ligeledes som garantibevis/reklamationsbevis.

 

Levering og montering

 

Bortskaffelse

 

Reklamationsret

 

Fortrydelsesret

 

Retur

 

Købsgaranti

 

Klagemuligheder


Persondatapolitik

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:


Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse. 

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos Korsør Hvidevare Center Aps og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Den dataansvarlige på korsorhvidevare.dk er Korsør Hvidevare Center ApS.

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig


Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: info@korsorhvidevare.dk

Her får du kun god service!


Vi bestræber os efter at give alle vores kunden den bedste oplevelse og service, dermed vil vi altid kunne se dig i øjnene til din næste handel.

Vi er klar til at rådgive dig