LEVERING OG MONTERING

Levering


Vi leverer gratis (ved beløb over kr. 599,-) til kantenen til alle brofaste øer i Danmark ved køb af hvidevare. Ved levering til ikke brofaste øer vil der blive opkrævet 500 DKK i levering. Vi vil kontakte dig nærmere herom, når vi har modtaget din ordre. Vores fragtpriser er fra 39-749kr. Ved køb af små el er der kun gratis fragt til pakkeshops.

Ved køb af varer (såsom el-småting), som kan leveres med almindelig omdeling, vil vi prøve at efterstræbe at afsendelsen af ordrer indgået før kl. 12:00 bliver sendt samme dag. Ordrer indgået efter kl. 12:00 bliver først afsendt dagen efter. Vi sørger for levering med Postnord (med mindre andet angives).

Ved køb af større varer (såsom hvidevarer) som kræver fragtmand, vil vi kontakte dig inden for 24 timer for at aftale nærmere vedrørende levering af din(e) vare(r). Ved hvidevarer kan der ved kantstenslevering eller op/indbæring forventes en leveringstid på 1-3 hverdage.

Rettidig levering forudsætter at Postnord overholder dag-til-dag levering. Såfremt der opstår forsinkelser hos Postnord, vil dette tilsvarende forsinke leverancen i forhold til den ønskede leveringsdato. I tilfælde af meget forsinkede (adskillige dage) eller decideret udeblevne leverancer, fremsender vi naturligvis en ny leverance uden beregning.
 

Betingelser for levering


Vurderer vores montør, at der kan være risiko for evt. skader i forbindelse med ind- eller opbæringen, vil dette blive oplyst ved ankomsten. Vi beder dig venligst sikre "transportvejen" gennem dit hjem og uhindret adgang til installationsstedet.
 

Montering ifm. levering


Såfremt du ønsker at vi skal montere dine nye hvidevarer, bedes du kontrollere at din bestående el og vvs installation er lovligt udført. Vi monterer til den eksisterende installation og benytter de installationsdele der medfølger produktet. Vores montør forsøger at løse alle problemer på stedet. Vurderer vores montør at det ikke kan udføres, vil dette blive oplyst ved ankomsten. Ved bestilling af montering af dit nye produkt kan der forventes en leveringstid på 2-7 hverdage.
 

Procedure for levering og montering


Vi har desværre ikke selv mulighed for at komme ud og leverer og monterer i hele landet. Derfor har vi et samarbejde med fragtfirmaet PPJensen som har montøren over hele landet. Når du bestiller en varer sender vi den afsted til den pågældende montør i dit område, når montøren har modtaget produktet vil han kontakte dig for en nærmere aftale omkring hvornår det passer ind at han kommer ud og montere produktet hos dig. Fra at du har bestilt varen til du kan forvente at blive kontaktet af montøren går der 2-4 hverdage. Leveringstiden fra du er blevet kontaktet af montøren til produktet er monteret ude hos dig kan varierer alt efter travlhed, den tid har vi desværre ingen indflydelse på, men alle vores samarbejdspartnere bestræber sig efter hurtigst mulig levering, og selvfølgeligt god service. Har du yderligere spørgsmål må du endeligt kontakte os.

Her får du kun god service!


Vi bestræber os efter at give alle vores kunden den bedste oplevelse og service, dermed vil vi altid kunne se dig i øjnene til din næste handel.

Vi er klar til at rådgive dig