AFHENTNING AF VARER I BUTIK

Hvordan bestilles afhentning i butikken?


På vores tjekud side, kan du vælge at afhente din varer i vores butik i Korsør, lige som du vil kunne bestille til levering til en pakkeshop eller ligende. Denne mulighed er altid gratis.

Hvor hurtigt går det?


I vores butik i Korsør er vi desværre forholdvis presset på pladsen. Dette gør at vi har været nødsaget til at fordele vores lager ud på flere forskellige lokationer, men vi bestræber os altid på at have de mest solgte varer på lager i butikken i Korsør også, så de hurtigstmuligt vil være klar til afhentning.

Vores eget primære lager ligger forholdsvis tæt på butikken, så bestile varer der er på dette lager, er oftest klar til afhentning i butikken inden for 2 timer.

Men en del varer ligger også fordelt ud på andre lager rundt om i hele landet, hvilket gør at de skal fragtes med en fragtmand ned til butikken, inden at de er klar til afhentning. Ved bestilling af disse varer, vil de oftest kunne afhentes i butikken inden for 24 timer, hvis bestillingen er lagt inden kl 13.00, og ellers vil de komme med den efterfølgende hverdag. Dog kan det i enkelte tilfælde varer op til tre hverdage, hvis ikke en fragtudbyder kan overholde sin leveringstid grundet travlhed eller fejl.

Besked om at varen er klar til afhenting


Lige så snart at din varer er klargjort til afhenting, vil du modtage en mail fra os omkring dette, hvor efter du straks vil kunne afhente den i butikken. Det er dog ikke muligt at afhente din varer i butikken før du har modtaget denne mail, derfor anbefaler vi alle at vente på mailen, og eventuelt kontakte os for yderlige information, inden du risikerer at spilde tid på at besøge forgæves.

Har du spørgsmål til nærmere leveringstid på en bestemt vare eller andet, sidder vi altid klar til at hjælpe og svare.

Chat med os


Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.

Ring til os
 

  58 37 31 96

Send en besked
 

  info@korsorhvidevare.dk

Besøg os
 

Brogade 1-3, 4220 Korsør

  Find på kort