BUTIKKEN

Korsør Hvidevarecenter ApS
– Din lokale hvidevare butik


Med mere end 40 års erfaring indenfor salg og service af hvidevare, er vi godt rustet til at give dig den bedste vejledning, hvad enten det gælder reparation eller salg af hvidevarer.

Det hele startede tilbage i 1979 . En ide om at starte op som selvstændig blev gjort til virkelighed. Per Morgen startede sammen med en tidligere kollega op i det små med reparation af hvidevare lokalt hos kunder eller på det lille værksted. Tiden gik og opgaverne voksede, og den første butikslokale så dagens lys i 1983. Dengang under navnet Hvidevareringen. Siden hen er behovet for større lokaler og varelager endt ud i vores nuværende lokale på Brogade i Korsør, og lagre rundt om i landet.

Inde i butikken


Her byder vi på knap 300 m² udstilling af alt inden for hvidevare, el apparater, reservedele og lyskilder. Desuden har vi vores egne montører og teknikker ansat til levering og montering af stort set alle slags produkter. Vores tekniker udfører fejlsøgning og reparationer af stort set alle hvidevare fabrikater.
 

Vi tilbyder alt inden for:
 

  • Hårde Hvidevare og reservedele
  • Små el apparater
  • Lyskilder
  • Reparationer, Service & Montering
  • Varmpumper

Hvidevarecenter med kunden i fokus

Hos os gælder det om at du kommer hjem med den helt rigtige vare, og til den rigtige pris. Vi glæder os til at se dig i butikken, eller her på hjemmesiden.

Jonny Ræbild

Indehaver
Jonny Ræbild


Vi forhandler kun varer og brands vi kan stå inden for


I Korsør Hvidevarecenter forhandler vi kun vare vi selv kan stå inde for, og dermed vil vi altid kunne se dig i øjnene til din næste handel.
Vi bestræber os altid på at levere den bedste mulige service til dig, og finde den løsning der passer dig bedst.

 

Her får du kun god service!


Vi bestræber os efter at give alle vores kunden den bedste oplevelse og service, dermed vil vi altid kunne se dig i øjnene til din næste handel.

Vi er klar til at rådgive dig