RÅD OG VEJLEDNING

Vi er din lokale hvidevareforretning online


Vi i Korsør Hvidevarecenter, er som navnet antyder, også en lokal hvidevareforretning i Korsør, hvor vores helt store værdi og fokusområde er højt serviceniveau med kompetent vejledning.

Og præcis dette er det helt store fokusområde her på Korsorhvidevare.dk også. Derfor sidder vi altid klar ved telefonen, mailen og så meget som muligt chatten lige klar til at guide og vejlede dig, så du kan få det helt rigtige produkt ud fra din krav og behov.

Vi har eksisteret i mere end 40år, hvor fokus alle dage har været på hvidevarer af alle typer, derfor mener vi i hvertfald selv godt at vi snart kan kalde os selv eksperter. Denne ekspertviden vil vi så meget som vi kan gerne dele ud af og vejlede med her på hjemmesiden, præcis som vi gør det i butikken i Korsør. Branchen er stor og bred, så der er desværre ikke alle medarbejdere der har lige stor viden inden for det hele, så send os gerne en mail eller udfyld en kontaktformular med hvad du søger, så skal vi sikrer at den helt rigtige og kompetente medarbejder i lige det du søger kontakter dig.

 

Her får du kun god service!


Vi bestræber os efter at give alle vores kunden den bedste oplevelse og service, dermed vil vi altid kunne se dig i øjnene til din næste handel.

Vi er klar til at rådgive dig